Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

Для медових апельсинів:
2 ст. л. вершкового масла
2 ст. л. меду
1 апельсин, очищений і розрізаний
1 ст. л. коричневого цукру
½ ванільного струска
Для крему:
2 яєчних жовтка
2 ст. л. білого вина
2 ст. л. цукру

Приготування:

Популярні новини зараз
Готуємо теплі шкарпетки та кофти: синоптики попередили українців про похолодання після Великодня Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

1. Для медових апельсинів плавимо масло в каструлі. Додаємо мед і варимо до золотистого кольору протягом однієї хвилини.

2. Додаємо кільця апельсина, коричневий цукор і ванільний стручок і варимо ще дві хвилини, поки вони не будуть карамелизированы.

3. Для крему в мисці збиваємо яєчні жовтки з білим вином і цукром над каструлькою киплячої води, до подвоєного розміру.

4. Подаємо разом.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт мигдалевого торта з лимоном.