Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти:

100 г змішаних грибів
1 ст. л. оливкової олії
1 зубчик часнику
25 г масла
75 мл вершків
100 мл овочевого бульйону
щіпка мускатного горіха

Приготування:

Популярні новини зараз
Більше жодної готівки: українців чекають важливі зміни "Доставка до ТЦК ще швидше...": експерт відповів, що загрожує школам, лікарням та медичним центрам в Україні Більше не вимагатимуть військово-обліковий документ: деяким чоловікам значно спростили життя Вагітність від 15-річного коштувала міністерці Ісландії у справах дітей посади: правда спливла через 30 років
Показати ще

1. У каструлі нагріваємо олії разом. Готуємо гриби і часник протягом трьох хвилин.

2. Додаємо бульйон і тушкуємо п'ять хвилин.

3. Закінчуємо, додавши крем і мускатний горіх.

4. Збиваємо в блендері до однорідності.

5. Подаємо в чашці.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт шоколадних трюфелів.