Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

4 яйця
2 яєчних жовтка
25 г цукру
50 мл подвійних вершків
25 г несолоного масла
3 товстих скибочки хліба

Приготування:

Популярні новини зараз
Не дадуть ні пенсію, ні субсидію: пенсіонерам знову ускладнили життя - що вимагають Українці не можуть розрахуватись у магазинах: ПриватБанк почав блокувати платежі Тарифи вдарять з новою силою з 1 травня: що суттєво дорожчає Вагітність від 15-річного коштувала міністерці Ісландії у справах дітей посади: правда спливла через 30 років
Показати ще

1. Поміщаємо яйця, яєчні жовтки, цукор і вершки у велику миску і збиваємо разом.

2. Розтоплюємо масло у великій сковороді на середньому вогні.

3. Занурюємо хліб в суміш яєць, потім поміщаємо в сковорідку і обсмажуємо протягом двох хвилин з кожного боку до золотистого кольору.

4. Щоб подавати, поміщаємо на теплу тарілку.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт сирного суфле зі шпинатом.