Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 2
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
Для наповнення:
1 слива
гвоздики
25 г цукру
50 мл червоного вина
Для тіста:
170 г борошна
100 г маргарину, плюс додатково для змащування
2 ст. л. лимонного цукру
1 яєчний жовток
2 ст. л. холодної води
Для ванільного і коричного сиропу:
1 слива
1 ванільний стручок
кориця
2 ст. л. лимонного цукру
50 мл червоного вина
мелений імбир
Приготування:
1. Нагріваємо духовку до 180 градусів.
2. Щоб зробити сливову начинку, покласти подрібнені сливи, мелені гвоздики, цукор і червоне вино в маленьку каструлю і обережно готуємо протягом 5 хвилин.
3. Щоб приготувати тісто, обробляємо всі інгредієнти тіста в кухонному комбайні і змішуємо до тих пір, поки він не утворює тісто.
4. Розкачуємо тісто на полірованій поверхні, поки воно не стане товщиною монети.
5. Змащуємо дві форми маргарином і викладаємо форми тестом.
6. Заповнюємо печиво начинкою і готуємо в попередньо розігрітій духовці протягом 10 хвилин.
7. Щоб зробити ванільний і коричний сироп, кладемо всі інгредієнти в маленьку каструлю і варимо п'ять хвилин або поки слива не пом'якшиться.
8. Щоб подавати, викладаємо сливовий пудинг на тарілку і ложкою зверху поливаємо сиропом.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт грибного "капучіно".