Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

500 г замороженого гороху
½ картоплі
200 мл овочевого бульйону
150 г сиру Стильтон
чорний перець
1 ст. л. цибулі
оливкова олія

Приготування:

Популярні новини зараз
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві "Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Показати ще

1. Поміщаємо горох, картопля і бульйон в маленьку каструлю на середньому вогні і доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь і тушкуємо протягом 6-8 хвилин, або поки картопля не стане м'яким.

2. Додаємо сир і перемішуємо до розплавлення, потім приправляємо чорним перцем.

3. Збиваємо блендером до тих пір, поки він не стане гладким, потім виливаємо в миску і прикрашаємо подрібненими цибулею і оливковою олією.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт гострих спагетті з мідіями.