Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

500 г замороженого гороху
½ картоплі
200 мл овочевого бульйону
150 г сиру Стильтон
чорний перець
1 ст. л. цибулі
оливкова олія

Приготування:

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

1. Поміщаємо горох, картопля і бульйон в маленьку каструлю на середньому вогні і доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь і тушкуємо протягом 6-8 хвилин, або поки картопля не стане м'яким.

2. Додаємо сир і перемішуємо до розплавлення, потім приправляємо чорним перцем.

3. Збиваємо блендером до тих пір, поки він не стане гладким, потім виливаємо в миску і прикрашаємо подрібненими цибулею і оливковою олією.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт гострих спагетті з мідіями.