Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

2 ст. л. оливкової олії
½ великого лука
½ червоного перцю
1 зубчик часнику
кайенский перець
чилі-порошок

червона квасоля, промивати і зливати
100 мл гарячого овочевого бульйону
100 мл молока
1 ст. л. свіжої петрушки, прикрасити

Популярні новини зараз
1000 гривень від держави: як отримати допомогу пенсіонерам Повністю замінить ТЦК: які зміни чекають мобілізацію Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити" Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо олію в каструлі, покласти цибулю, перець і часник в каструлю і варимо, поки не пом'якшаться.

2. Додаємо кайенский перець, чилі-порошок і квасоля в каструлю і готуємо ще 3-4 хвилини.

3. Додаємо бульйон і молоко в каструлю і варимо 5-6 хвилин.

4. Використовуючи ручний блендер, збиваємо суп до однорідності.

5. Щоб подавати, виливаємо суп у тарілку і прикрашаємо петрушкою.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт смаженої качки в винному соусі.