Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

2 ст. л. оливкової олії
½ великого лука
½ червоного перцю
1 зубчик часнику
кайенский перець
чилі-порошок

червона квасоля, промивати і зливати
100 мл гарячого овочевого бульйону
100 мл молока
1 ст. л. свіжої петрушки, прикрасити

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся з попередженням до власників карток: кого терміново чекають у відділенні ТЦК не матиме претензій: кому з українців дозволять оформити відстрочку з-за кордону Після війни на вагу золота: які професії зроблять вас багатими в Україні через 3–5 років Відключення триватимуть до весни: де буде найгірша ситуація зі світлом
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо олію в каструлі, покласти цибулю, перець і часник в каструлю і варимо, поки не пом'якшаться.

2. Додаємо кайенский перець, чилі-порошок і квасоля в каструлю і готуємо ще 3-4 хвилини.

3. Додаємо бульйон і молоко в каструлю і варимо 5-6 хвилин.

4. Використовуючи ручний блендер, збиваємо суп до однорідності.

5. Щоб подавати, виливаємо суп у тарілку і прикрашаємо петрушкою.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт смаженої качки в винному соусі.