Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

Для французького тосту:
100 мл молока
1 яйце
кориця
сода
30 г масла
Для персиків:
50 г цукру
1 ванільний стручок
100 мл білого вина
1 персик, нарізану кільцями
мед

Приготування:

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

1. Для французького тосту поміщаємо молоко, яйце і корицю в миску і добре перемішуємо.

2. Занурюємо половину соди в суміш яєць до вимочування.

3. Нагріваємо олію в сковороді і готуємо содові фарші протягом 2-3 хвилин з кожного боку або до золотисто-коричневого кольору. Відкладаємо в сторону.

4. Для персиків поміщаємо цукор, розколотий ванільний стручок і біле вино в каструлю і доводимо до кипіння. Додаємо персикові шматочки і тушкуємо протягом 4-5 хвилин, або поки персик не стане м'яким.

5. Для подачі, поміщаємо французький тост на сервірувальну тарілку. Видаляємо персики з сиропу з допомогою щілинної ложки і кладемо поверх тосту, поливаємо медом.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт глазурованою шинки.