Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

Для баранини:
½ ст. л. оливкової олії
1 відбивна з баранини
сіль і мелений чорний перець
Для салату:
100 г листя шпинату
1 помідор
1 ст. л. нарізаних свіжих листя базиліка
1 ст. л. нарізаних свіжих листя петрушки
1 ст. л. нарізаного свіжого кропу
1 ст. л. цибулі
55 г пармезану
1 ст. л. оливкової олії
½ лимона, тільки сік

Приготування:

Популярні новини зараз
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї Пенсіонери також отримають свою "тисячу" на карту: кому адресовано надбавку
Показати ще

1. Для баранини натираємо її маслом і приправляємо сіллю і свіжозамороженої чорним перцем.

2. Нагріваємо сковороду і обсмажуємо ягняти протягом 4-5 хвилин з кожного боку. Видаляємо з вогню і даємо відпочити на п'ять хвилин, потім нарізаємо.

3. Для салату поміщаємо шпинат, помідор і трави у велику миску і посипаємо пармезаном.

4. У маленькій мисці збиваємо масло і лимонний сік разом, потім додаємо салат і добре перемішуємо.

5. Щоб подавати, поміщаємо салат на тарілку.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт хрусткою локшини з соєвим соусом і перцем чилі.