Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

500 мл киплячої води
2 см корінь імбиру, очищений, нарізаний
2-3 ст. л. м'якого коричневого цукру

Популярні новини зараз
У Дніпрі підлітки два дні громили "Varus" та штурмували ТРЦ під російський реп із матами: "Жалюгідне видовище" Пенсіонерам виплатять підвищені пенсії: хто отримає більше вже у квітні "Київстар" закриває один із найдешевших тарифів: що пропонує натомість Мобілізація чоловіків предпенсійного віку: що роблять ТЦК з чоловіками 50+
Показати ще

Приготування:

Нагріваємо воду в маленькій каструлі і додаємо імбирні шматочки. Доводимо до кипіння, додаємо цукор і зменшуємо вогонь до кипіння. Варимо хвилин п'ять, потім проціджуємо в чашку і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт журавлиної маргарити.