Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

500 мл киплячої води
2 см корінь імбиру, очищений, нарізаний
2-3 ст. л. м'якого коричневого цукру

Популярні новини зараз
Кого в першу чергу мобілізують після оновлення даних Мобілізація чоловіків після 60 років: в Україні знову піднімають болюче питання "З нас деруть три шкіри, цинічно та жорстоко": експерт пояснив, як можна було виправити ситуацію Жителів багатоквартирних будинків приголомшили тарифним "сюрпризом": послуга подорожчала одразу на 100%
Показати ще

Приготування:

Нагріваємо воду в маленькій каструлі і додаємо імбирні шматочки. Доводимо до кипіння, додаємо цукор і зменшуємо вогонь до кипіння. Варимо хвилин п'ять, потім проціджуємо в чашку і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт журавлиної маргарити.