Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

500 мл киплячої води
2 см корінь імбиру, очищений, нарізаний
2-3 ст. л. м'якого коричневого цукру

Популярні новини зараз
Перевірять гаманець і банківські рахунки: українцям назвали нові вимоги для виїзду в ЄС "Київстар" закриває популярний тариф: на який переведуть абонентів автоматично ПФУ змінив правила ідентифікації: що потрібно знати пенсіонерам Батьки школярів виступили проти нової реформи освіти: що вимагають
Показати ще

Приготування:

Нагріваємо воду в маленькій каструлі і додаємо імбирні шматочки. Доводимо до кипіння, додаємо цукор і зменшуємо вогонь до кипіння. Варимо хвилин п'ять, потім проціджуємо в чашку і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт журавлиної маргарити.