Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

500 мл киплячої води
2 см корінь імбиру, очищений, нарізаний
2-3 ст. л. м'якого коричневого цукру

Популярні новини зараз
До армії візьмуть не всіх: кого не торкнеться мобілізація і ТЦК Син голови Хмельницької МСЕК Тетяни Крупи активно намагається вивести нажите із країни Опалення буде гіршим: українцям краще зробити це швидше Мінімум – 500 грн, а то й кілька тисяч: пенсіонерам дали шанс отримати додаткові гроші
Показати ще

Приготування:

Нагріваємо воду в маленькій каструлі і додаємо імбирні шматочки. Доводимо до кипіння, додаємо цукор і зменшуємо вогонь до кипіння. Варимо хвилин п'ять, потім проціджуємо в чашку і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт журавлиної маргарити.