Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 10 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
2 ст. л. світло-коричневого цукру
2 банана
150 мл кокосового молока
кокосове морозиво і підсмажений, подрібнений кокос
Приготування:
1. Нагріваємо цукор в маленькій сковороді. При растоплении додаємо банани і карамель з кожної сторони протягом 3-4 хвилин.
2. Наливаємо кокосове молоко в каструлю з дрібкою солі, перемішуємо в цукрі і кип'ятимо до сиропу. Поділяємо між 2 чашами, зверху з карамелізованими бананами, потім додаємо ложку морозива.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гарячого шоколаду з м'ятою.