Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 5 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
25 мл темного рому
2 ч. л. солоної карамелі
150 мл цільного молока
50 г молочного шоколаду
Приготування:
1. У маленькій мисці змішуємо ром і карамель до однорідності.
2. Підігріваємо молоко в каструлі на середньому вогні до кипіння. Видаляємо з вогню і додаємо шоколад і перемішуємо до розплавлення. Каструлю кладемо назад на вогонь до теплого тону, потім додаємо суміш рому й щіпку лупиться морської солі. Виливаємо в кухоль і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт смажених бананів з кокосом.