Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 6-8

Інгредієнти:

375 г листкового тіста
проста борошно
5 ст. л. журавлинного соусу або желе
250 г камамбера або брі
1 яйце
насіння кунжуту (необов'язково)

Популярні новини зараз
Похід у ТЦК перевернув життя IT-фахівців: "Змінився світогляд. Це ж*па" Для українців вигадали нові платіжки: тарифи не підніматимуть, але платити доведеться більше Усі надії лише на індексацію: як в Україні зміняться пенсії у 2025 році Українці не можуть скористатися перевагами двозонних лічильників: чому немає обіцяної економії
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо духовку до 220 градусів. Вирізаємо тісто, потім кладемо кожну половину на злегка посипану борошном поверхню до товщини монети. В центрі 1 аркуша тесту розносимо желе. Додаємо сир зверху.

2. Змащуємо тісто навколо сиру яйцем. Кладемо другий лист тіста зверху і акуратно натискаємо на сир, витираючи повітря. Використовуємо ножиці, щоб вирізати надмірне тісто, залишаючи близько 4 см кордону навколо сиру. Використовуємо зубці виделки, щоб натискати на краю - це виглядає красиво. Клаедем на деко і мазываем яйцем.

3. Випікаємо протягом 20-25 хвилин, поки тісто не стане коричневим, хрустким і добре піднятим по краях.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гарячого шоколаду з ромом і солоної карамеллю.