Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

2 курячі грудки
100 г міцного козячого сиру
1 ч. л. свіжого листя чебрецю, плюс 2-3 гілочки
4 смужки бекону, тонко нарізаний
2 кабачка
1-2 ст. л. оливкової олії
250 г томатів

Популярні новини зараз
Чому українці платять за світло втричі більше: за це питання серйозно візьмуться Тарифи на воду різко підняли: скільки коштуватиме куб, ціни по областях Українці отримають від ПФУ нові виплати, і це не пенсія: кому прийдуть додаткові гроші Українці не можуть скористатися перевагами двозонних лічильників: чому немає обіцяної економії
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо духовку до 190 °. Поділяємо курячі грудки майже наполовину з однієї довгої сторони і відкриваємо їх, як книгу. Розкачуємо їх небагато за допомогою скакалки, щоб згладити. Приправляємо з усіх боків. Кладемо половину козячого сиру на кожен шматочок курки і посипаємо листям чебрецю. Складаємо курчати, щоб вкласти сир, потім загорнути кожен в два скибочки бекону.

2. Злегка змащуємо дрібне блюдо, а потім распологаем кабачки і помідори над основою. Поливаємо оливковою олією і посипаємо гілочками солі, перцю і чебрецю. Кладемо курку зверху.

3. Випікаємо протягом 40-45 хвилин, поки бекон не стане хрустким і золотим, а кабачки ніжними. Подаємо прямо з страви з картоплею або добрим хлібом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт густого томатного супу з соусом песто.