Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 ст. л. оливкової олії
2 цибулини
400 г свинячого філе
250 г грибів
1½ ст. л. копченої паприки
1 ст. л. томатного пюре
200 мл курячого бульйону
100 мл вершкового крему
яєчна локшина

Популярні новини зараз
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо олію у великій каструлі, нарізаємо цибулю і варимо 10 хвилин до м'якого і золотистого кольору. Додаємо свинину і гриби і варимо на високій температурі протягом 3-4 хвилин до коричневого кольору. Додаємо паприку і варимо ще 1 хвилину.

2. Перемішуємо в томатній пюре, потім виливаємо на сковорідку і готуємо 5-8 хвилин, поки свинина не буде приготовлена. Нарешті, змішуємо в вершковому кремі і приправах. Подаємо з яєчною локшиною, тальятеллем або рисом і, якщо хочете, додаткової ложкою вершкового крему.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з ревнем.