Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 12 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 ч. л. рослинного масла
4 свинячих стейка
2 ст. л. легкого цукру мусковадо
1 ч. л. томатного пюре
432 г ананасів в соку
½ ч. л. порошку чілі
1 ч. л. китайського порошку з п'ятьма прянощами
листя коріандру, щоб служити
1 ст. л. темного соєвого соусу

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: як зрозуміти, чи має законну силу повістка, яку вам вручають "Оленячий Місяць" 21 липня: чим небезпечний цей місяць у повні в Козерозі і як пережити період без проблем Вода дорожчає вже з серпня: скільки доведеться платити Українцям допоможуть з оплатою комуналки – гроші платитимуть щомісяця, але є умова
Показати ще

Приготування:

1. Додаємо масло у велику сковороду з антипригарним покриттям, добре викладаємо стейки, потім обсмажуємо протягом 5 хвилин з кожного боку до золотистої скоринки. Змішуємо цукор, соєвий соус, томатне пюре і більшу частину ананасового соку в мисці.

2. Додаємо кільця ананаса до сковороді і дозволяємо їм карамелізуватися поруч зі свининою. Додаємо чилі і п'ять спецій в каструлю, потім обсмажуємо протягом 1 хвилини. Додаємо соєву суміш і нехай вона кипить навколо свинини і ананаса протягом декількох хвилин. Посипаємо коріандром і подаємо з рисом і китайської зеленню.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рибного пирога з картоплею.