Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 55 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

2 цибулі і моркви
4 палички селери
1 ст. л. оливкової олії
2 ст. л. цукру
4 зубчики часнику
2 ст. л. томатного пюре
2 лаврових аркуша
3 кабачка
400 г вершкової квасолі
400 г помідорів
1.2 л рослинного бульйону
100 г пармезану
140 г макаронів
невеликий шматочок базиліка

Популярні новини зараз
ТЦК не матиме претензій: кому з українців дозволять оформити відстрочку з-за кордону Після війни на вагу золота: які професії зроблять вас багатими в Україні через 3–5 років Відключення триватимуть до весни: де буде найгірша ситуація зі світлом ПриватБанк змінив ліміти на видачу готівки: яку суму можна зняти
Показати ще

Приготування:

1. Обережно варимо цибулю, моркву і селеру в олії у великий каструлі протягом 20 хвилин. Додаємо цукор, часник, пюре, трави і кабачки і варимо 4-5 хвилин на середньому вогні, поки вони не стануть трохи коричневими.

2. Виливаємо боби, помідори і бульйон, потім тушкуємо 20 хвилин. Додаємо половину пармезану і макаронні вироби і варимо 6-8 хвилин, поки паста не буде приготовлена. Посипаємо базиліком і залишилися пармезаном.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт лазаньї з сиром і беконом.