Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 склянка борошна

Популярні новини зараз
Син голови Хмельницької МСЕК Тетяни Крупи активно намагається вивести нажите із країни Перші снігопади: українців попередили про погоду Бронювання від мобілізації тимчасово скасують: почнеться масштабна перевірка Пенсіонеру дається 10 днів: держава забере всі виплати
Показати ще

1 склянка цукру

125 г вершкового масла

1 ст. л. сметани

2 яйця

150 г родзинок

½ ч. л. соди

Приготування:

1. У миску кладемо вершкове масло, яйця, цукор, сметану і соду. Перемішуємо, додаємо ізюм і помішуючи, повільно всипаємо борошно.

2. Викладаємо тісто у гарячу форму. Випікаємо 30 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рисової каші на молоці.