Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

1 склянка борошна

Популярні новини зараз
Польша почала депортувати українців: вдома відразу чекає ТЦК Ухилянтів дістануть у власних домівках: що почали робити ТЦК ТЦК не мають права вимагати: омбудсман пройшовся по вуличним рейдам з мобілізації Кожен десятий робить це замість сексу: дослідники показали невтішну статистику
Показати ще

1 склянку води

100 г вершкового масла

4 яйця

сіль за смаком

200 г сиру

1 склянка цукру

ванілін за смаком

200 мл вершків

Приготування:

1. Кип'ятимо вершкове масло, сіль і воду. Постійно помішуючи, потроху додаємо борошно. Зменшуємо вогонь, перемішуємо до однорідності. Коли суміш охолоне по одному збиваємо яйця.

2. Беремо кондитерський мішок і висаджуємо на деко через нього тісто невеликими кульками. Випікаємо в розігрітій духовці, а через 10 хвилин, зменшуємо вогонь і готуємо ще 15 хвилин.

3. Коли еклери охолонуть, з допомогою кондитерського мішка наповнюємо їх кремом. Для цього сир змішуємо з цукром, додаємо збиті вершки і ванілін. Перемішуємо і щільно збиваємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт апельсинового глінтвейну.