Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

1 склянка борошна

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

1 склянку води

100 г вершкового масла

4 яйця

сіль за смаком

200 г сиру

1 склянка цукру

ванілін за смаком

200 мл вершків

Приготування:

1. Кип'ятимо вершкове масло, сіль і воду. Постійно помішуючи, потроху додаємо борошно. Зменшуємо вогонь, перемішуємо до однорідності. Коли суміш охолоне по одному збиваємо яйця.

2. Беремо кондитерський мішок і висаджуємо на деко через нього тісто невеликими кульками. Випікаємо в розігрітій духовці, а через 10 хвилин, зменшуємо вогонь і готуємо ще 15 хвилин.

3. Коли еклери охолонуть, з допомогою кондитерського мішка наповнюємо їх кремом. Для цього сир змішуємо з цукром, додаємо збиті вершки і ванілін. Перемішуємо і щільно збиваємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт апельсинового глінтвейну.