Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 6

Інгредієнти:

1,5 склянки борошна

Популярні новини зараз
Кого в першу чергу мобілізують після оновлення даних "З нас деруть три шкіри, цинічно та жорстоко": експерт пояснив, як можна було виправити ситуацію Жителів багатоквартирних будинків приголомшили тарифним "сюрпризом": послуга подорожчала одразу на 100% Виплати ВПО змінюються: що чекає переселенців з 1 серпня
Показати ще

500 г знежиреного сиру

2 яйця

200 г сметани

100 г вершкового масла

1 склянка цукру

1 ч. л. розпушувача

1 г ваніліну

200 г фініків

Приготування:

1. Розтираємо разом борошно і цукор (1/3 склянки). Додаємо масло, ванілін, розпушувач так щоб тісто було схоже на крихту.

2. Выклдываем тісто у форму для випічки і розподіляємо рівномірно по дну.

3. З фініків виймаємо кісточки і викладаємо рівномірно поверх тіста.

4. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Сир змішуємо з жовтками і сметаною до однорідності. Білки збиваємо з цукром до стійких піків. Дуже обережно додаємо білки до сиру і перемішуємо до однорідності.

5. Виливаємо масу у форму і посипаємо зверху залишками крихт. Випікаємо в духовці 35-40 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тостів з авокадо і сиром.