Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 4 хвилини

Порції: 2

Інгредієнти:

100 г тунця в олії

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: як зрозуміти, чи має законну силу повістка, яку вам вручають Невдовзі люди почнуть масово вмирати: в ООН зробили тривожний прогноз Українцям допоможуть з оплатою комуналки – гроші платитимуть щомісяця, але є умова Готуйтеся до нових платіжок: для українців подорожчають дві важливі комунальні послуги
Показати ще

200 г білої квасолі

1 головка червоної цибулі

1/2 лимона

1 ст. л. оливкової олії

перець і сіль за смаком

Приготування:

1. З банки з квасолею зливаємо всю рідину, а квасолю промиваємо.

2. Додаємо в миску квасолю і тунець. Крупно нарізаємо цибулю і посипаємо нею салат.

3. Заправляємо салат, видавлюємо сік з половини лимона, поливаємо оливковою олією і ретельно перемішуємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт індички під соусом "Діана".