Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

400 г філе

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні, 20 квітня: неділя викликів і рішучості – кому посміхнеться удача, а кого чекають неприємні сюрпризи На межі виживання кожен третій пенсіонер: які результати дала індексація Ці машини краще не чіпати: патрульні зізналися, які авто бояться зупиняти Чоловіки можуть втратити бронювання: кому варто готуватись до мобілізації
Показати ще

100 г цукру

50 г вершкового масла

100 мл бальзамічного оцту

лимонний сік за смаком

спеції за смаком

Приготування:

1. Промиваємо і добре висушуємо куряче філе.

2. Поділяємо філе на невеликі кубики або смужки. Маринуємо за смаком, але обов'язково додаємо трохи лимонного соку і ставимо в холодильник.

3. Коли дістаємо м'ясо злегка солимо і перчимо його. Філе обсмажуємо з двох сторін в попередньо розігрітій і змащеній олією сковороді.

4. Далі розігріваємо суху сковороду на середньому вогні. Вливаємо бальзамічний оцет і додаємо цукор. Коли цукор почне пузиритися, обсмажуємо курку приблизно по 2 хвилини з кожного боку.

5. При подачі прикрашаємо карамеллю.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти на кращий рецепт сметанника.