Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

250 мл молока

Популярні новини зараз
Мобілізації можна не боятися: в Україні знімуть з військового обліку чотири категорії чоловіків Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи Не чекайте запрошення: українцям можуть суттєво підвищити пенсію – що потрібно встигнути Хворі стають здоровими: українцям масово анулюють діагнози - ВЛК закінчується повістками
Показати ще

1 яйце

3 ст. л. цукру

щіпка солі

6 ст. л. соняшникової олії

11 г сухих дріжджів

500 г пшеничного борошна

50 г топленого масла

Приготування:

1. Розбиваємо яйце в тепле молоко, додаємо цукор, сіль і ретельно збиваємо вінчиком.

2. Додаємо масло і дріжджі, ретельно перемішуємо. Після цього додаємо порціями борошно і замішуємо тісто.

3. Робимо з тіста невеликі грудочки. Кожну розгортаємо в прямокутник, змащуємо маслом і посипаємо цукром. Звертаємо в рулет.

4. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

5. Викладаємо булочки на деко, випікаємо протягом 20-25 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт найніжнішої манної каші.