Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
250 мл молока
1 яйце
3 ст. л. цукру
щіпка солі
6 ст. л. соняшникової олії
11 г сухих дріжджів
500 г пшеничного борошна
50 г топленого масла
Приготування:
1. Розбиваємо яйце в тепле молоко, додаємо цукор, сіль і ретельно збиваємо вінчиком.
2. Додаємо масло і дріжджі, ретельно перемішуємо. Після цього додаємо порціями борошно і замішуємо тісто.
3. Робимо з тіста невеликі грудочки. Кожну розгортаємо в прямокутник, змащуємо маслом і посипаємо цукром. Звертаємо в рулет.
4. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
5. Викладаємо булочки на деко, випікаємо протягом 20-25 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт найніжнішої манної каші.