Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порції: 10

Інгредієнти:

400 г борошна

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

4 ст. л. рослинного масла

1 ч. л. цукру

10 г дріжджів

1 ч. л. солі

5 зубчиків часнику

250 мл води

1 яєчний жовток

зелень за смаком

Приготування:

1. Розчиняємо дріжджі, цукор і сіль в теплій воді. Додаємо борошно і половину масла. Замішуємо тісто.

2. Скачуємо тісто в кулю, накриваємо рушником і залишаємо на 1 годину.

3. Потім ділимо на невеликі шматочки і скачуємо кульки, викладаємо на змащену форму і залишаємо на 30 хвилин.

4. Далі змащуємо жовтком і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 20-25 хвилин.

5. Подрібнюємо часник, додаємо решту масла і сіль за смаком. Збиваємо. Коли виймаємо пампушки з духовки - відразу змащуємо соусом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт найсмачніших рогаликів з джемом.