Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 ст. л. оливкової олії

Популярні новини зараз
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування "Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Показати ще

1 головка цибулі

450 г печериць

300 мл молока

8 шматків білого хліба

850 мл овочевого бульйону

2 зубчики часнику

50 г вершкового масла

75 г сиру

30 г сушених білих грибів

Приготування:

1. Розігріваємо масло в каструлі і обсмажуємо цибулю протягом 3-4 хвилин. Промиваємо та нарізаємо гриби. Додаємо їх в каструлю, помішуючи, щоб вони повністю вкрилися маслом.

2. Додаємо молоко і доводимо до кипіння, накриваємо і тушкуємо 5 хвилин. Потім, поступово додаємо гарячий овочевий бульйон і приправляємо за смаком. Готову суміш подрібнюємо в блендері.

3. Підсмажуємо хліб з обох сторін. Змішуємо часник і масло і намазуємо їм тости. Сушені гриби заливаємо гарячою водою на 10-15 хвилин.

4. Кожен тост розрізаємо на 8 частин. Розливаємо суп по тарілках, зверху викладаємо гриби і сухарики. Подаємо гарячим.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт часникових пампушок до борщу.