Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

3 головки цибулі

Популярні новини зараз
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім Пенсіонери також отримають свою "тисячу" на карту: кому адресовано надбавку
Показати ще

500 г яловичої вирізки

300 г печериць

1 ст. л. гірчиці

3 ст. л. сметани

2 ст. л. борошна

сіль і перець за смаком

спеції за смаком

Приготування:

1. Нарізаємо яловичину на шматки шириною приблизно 5 см, відбиваємо, солимо і перчимо.

2. Обсмажуємо м'ясо в глибокій сковороді на сильному вогні до золотистої скоринки.

3. Додаємо борошно і постійно помішуючи, смажимо м'ясо ще 6 хвилин.

4. Печериці нарізаємо пластинками, а цибулю кільцями. Масло розтоплюємо на сковороді і обсмажуємо цибулю до м'якості на невеликому вогні.

5. Додаємо шампіньйони до цибулі і тушкуємо до випаровування рідини.

6. Печериці з'єднуємо з гірчицею і сметаною, розмішуємо і заливаємо 2 склянками води. Тушкуємо ще зовсім трохи. До соусу додаємо м'ясо і помішуючи ставимо на маленький вогонь, хвилин на 25-30.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячих фрикадельок з моцарелою.