Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 головка часнику

Популярні новини зараз
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Показати ще

1 головка червоної цибулі

2 ст. л. гірчиці

50 г базиліка

70 г петрушки

200 мл білого сухого вина

500 мл курячого бульйону

100 мл вершків

4 свинячих котлети на кістки

50 г вершкового масла

Приготування:

1. Цибулю і часник дрібно нарізаємо. Розігріваємо вершкове масло й обсмажуємо в ньому цибулю до м'якості, а потім часник.

2. Далі додаємо до цибулі і часнику дві ложки гірчиці, вливаємо біле вино і бульйон. Коли він випарується на половину додаємо вершки і продовжуємо тушкувати.

3. Поки готується соус, розкладаємо сковороду і смажимо на ній свинячі стейки.

4. готуємо соус на середньому вогні 8-10 хвилин. Після, додаємо дрібно нарізані петрушку і базилік. Знімаємо соус з вогню.

5. М'ясо подаємо рясно полив соусоми посипавши петрушкою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт слойок зі шпинатом.