Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 3

Інгредієнти:

  • 600 г свинини
  • 1 цибулина
  • 1 ст. л. пшеничного борошна
  • 3 ст. л. кетчупу
  • 1 склянку води
  • 3 ст. л. рослинного масла
  • 6 шт. чорного перцю горошком
  • сіль за смаком
  • 2 лаврових листа
  • 3 пучка петрушки

Популярні новини зараз
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Показати ще

Приготування:

  1. Цього разу ми покажемо вам як смачно і правильно приготувати рецепт гуляшу зі свининою. Рецепти зі свинячої м'якоті виходять дуже смачними. Кращий рецепт гуляшу краще зробити з свинячої шийки, лопатки або іншого свинячого м'яса. Свинина виходить дуже ніжною, подавати її можна з підливою, кетчупом, майонезом, а готувати на сковороді або в духовці. Робимо смачний покроковий рецепт разом.
  2. Свинину промити, обсушити і нарізати шматочками. Цибулю дрібно порубати.
  3. В досить глибокій сковороді розігріти олію, викласти шматочки свинини і посмажити на сильному вогні до рум'яного кольору (&≈;5 хвилин).
  4. Додати до м'яса лук, перемішати, зменшити вогонь до середнього і смажити ще 5-7 хвилин.
  5. Посолити і поперчити за смаком, всипати перець горошком, борошно, ретельно перемішати і смажити ще близько 3 хвилин.
  6. Додати кетчуп і добре перемішати.
  7. Додати лавровий лист, влити склянку води кімнатної температури.
  8. Дочекавшись, коли вода закипить, накрити кришкою, зменшити вогонь практично до мінімуму і тушкувати 30 хвилин.
  9. Готову страву приправити нарізаною петрушкою. Свинячий гуляш готовий. Приємного апетиту!