Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

75 г борошна

Популярні новини зараз
Можуть мобілізувати з інвалідністю: коли ТЦК не зробить вийнятків Мобілізації можна не боятися: в Україні знімуть з військового обліку чотири категорії чоловіків Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті
Показати ще

500 г свинячого філе

сіль і перець за смаком

2 яйця

75 г твердого сиру

100 г панірувальних сухарів

5 ст. л. рослинного масла

1 лимон

Приготування:

1. Ретельно вимиваємо м'ясо, обсушуємо паперовим рушником і нарізаємо тонкими скибочками.

2. Кожну скибочку добре відбиваємо і розрізаємо навпіл. Солимо, перчимо і обвалюємо в борошні.

3. Для панірування сир натираємо на дрібній тертці. Яйця збиваємо, додаємо сир, приправляємо сіллю і чорним перцем за смаком.

4. Кожен шматочок м'яса кладемо в цю суміш, паніруємо в сухарях і обсмажуємо в гарячому рослинному маслі по 3-4 хвилини з кожного боку. Потім викладаємо шніцелі на паперовий рушник, щоб вбрався зайвий жир.

5. Вимиваємо лимон, нарізаємо тонкими кружальцями. Шніцелі подаємо з лимоном і петрушкою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картоплі з селедью і сиром.