Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

140 г вершкового масла

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

1,2 кг курки

20 г петрушки

½ ч. л. солі

2 яйця

100 мл молока

60 г борошна

140 г панірувальних сухарів

300 мл рослинного масла

Приготування:

1. Поділяємо курку так, щоб отримати два філе з плечовою кісткою. Знімаємо шкіру. Кладемо філе внутрішньою стороною вгору, надрізаємо від середини вздовж і кладемо половинки так, щоб помістилася начинка. Потім відбиваємо молотком.

2. Змішуємо разом петрушку, масло і сіль, перемішуємо до отримання однорідної маси, поділяємо суміш на 2 частини, надаємо форму і прибираємо на 3-5 хвилин у морозильник. Потім кладемо на філе і щільно загортаємо котлетку. Знову кладемо в морозилку на 5 хвилин.

3. У мисці поєднуємо яйця і молоко. Всі разом збиваємо. Котлети обвалюємо в борошні а потім в суміші. Після цього в сухарях, суміші і знову в сухарях.

4. У ємність для фритюру наливаємо масло і розігріваємо до 200 градусів. Також розігріваємо до 200 градусів духовку. Котлети підсмажуємо у фритюрі, потім випікаємо в духовці приблизно 10 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт хлібців з ківі і шинкою.