Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

500 г картоплі

Популярні новини зараз
На межі виживання кожен третій пенсіонер: які результати дала індексація Податкова остаточно залізе в гаманці українців: банки почнуть здавати інформацію про рахунки Після індексації пенсії в Україні насправді зменшилися Гороскоп на сьогодні, 19 квітня: субота непередбачуваних змін і несподіваних зустрічей
Показати ще

1 головка цибулі

200 г сиру

50 г вершкового масла

2 яйця

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Для початку варимо картоплю в мундирі, чистимо і розминаємо. Додаємо більшу частину масла, подрібнену цибулю, збиваємо яйце і сир. Приправляємо за смаком і додаємо побільше перцю. Ретельно перемішуємо.

2. Розігріваємо духовку до 150 градусів. 2 глиняних горщика змащуємо маслом і викладаємо в кожен пюре. На поверхні кладемо шматочки вершкового масла. Запікаємо протягом 20-30 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісного брауні.