Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порції: 6

Інгредієнти:

4 склянки гречаного борошна

Популярні новини зараз
У шкільних їдальнях переписали меню: як відтепер годуватимуть дітей Дату зимових канікул буде змінено: до чого готуватись батькам і школярам Лист-пастка від ТЦК: повістки тепер приходять так, що відкрутитись буде неможливо Хто має право на частку у спадку навіть попри заповіт
Показати ще

4,5 склянки молока

25 г свіжих дріжджів

сіль за смаком

Приготування:

1. Вливаємо в каструлю 1/2 склянки теплого молока і додаємо в нього дріжджі. Після додаємо ще 1/2 склянки молока.

2. Безперервно помішуючи повільно додаємо в каструлю борошно.

3. Гарненько розмішуємо тісто. Накриваємо каструлю і ставимо в тепле місце.

4. Коли тісто підійде, додаємо решту борошна, молоко, сіль. Гарненько перемішуємо і знову ставимо в тепле місце.

5. Тепер починаємо випікати млинці. Ложкою зачерпуємо тісто, але робимо це обережно. Обсмажуємо на розігрітій з маслом сковороді.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирного соусу з кмином.