Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 10

Інгредієнти:

100 г борошна

Популярні новини зараз
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування Оплата комунальних послуг: що обов'язково потрібно перевіряти, щоб не втратити гроші Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Показати ще

100 г цукру

1 ст. л. пекарського порошку

50 г фісташок

1 яйце

50 г лимонної цедри

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів. З'єднуємо борошно, цукор і пекарський порошок. Додаємо яйце і перемішуємо. Додаємо очищені несолоні фісташки і лимонну цедру. Ретельно перемішуємо.

2. Замішуємо тісто і формуємо довгий джгут, кладемо на змащений маслом деко. Злегка притискаємо зверху і запікаємо 20 хвилин до готовності.

3. Охолоджуємо протягом 10 хвилин, нарізаємо по діагоналі на 10 смужок і запікаємо ще 10 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки по-італійськи.