Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 1

Інгредієнти:

80 г манної крупи

Популярні новини зараз

Сумська благає українців про допомогу: лишилася на вулиці, осиротіла

Вчені знайшли заморожену мумію з туберкульозом: 500 років у льоду

Москаль накинувся на Кравчука на очах мільйонів українців: "За гроші на*ердить у церкві!"

Львівські маршрутники з'їхали з глузду: мінус 50 гривень

Показати ще

2 ч. л. нутелла

1 банан

100 мл вершків

½ ч. л. лимонного соку

фундук за смаком

280 мл молока

Приготування:

1. Доводимо молоко до кипіння.

2. Далі поступово всипаємо манну крупу в молоко, швидко перемішуючи, щоб не було грудочок.

3. Варимо на середньому вогні до загусання приблизно 5 хвилин, постійно помішуючи.

4. Знімаємо кашу з вогню і вмішуємо 2 ч. л. нутелла. Накриваємо кришкою і даємо постояти.

5. Для бананового мусу очищаємо банан, нарізаємо його на шматочки, кладемо в міксер, додаємо 1/2 ч. л. лимонного соку, вершки, ч. л. цукру і збиваємо до однорідності.

6. Кашу розкладаємо по тарілках, зверху посипаємо подрібненим фундуком і подаємо з банановим соусом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пиріжків з грибами.