Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 1

Інгредієнти:

1 помідор

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

120 г адигейського сиру

1 пучок салату

½ огірка

1 ст. л. борошна

4 ст. л. італійської салатної заправки

20 г кедрових горіхів

3 ст. л. оливковогоо масла

⅓ головки цибулі

Приготування:

1. Сир нарізаємо скибочками завтовшки 1 см і обвалюємо в борошні.

2. Викладаємо скибочки на розігріту сковороду гриль з 2 ст. л. оливоквого олії. Перевертаємо.

3. Обсмажуємо злегка кедрові горіхи.

4. Крупно нарізаємо помідори і огірки, цибулю ріжемо півкільцями.

5. Салат розриваємо руками і викладаємо на нижній шар, потім овочі, далі сир і кедрові горіхи.

6. В кінці поливаємо заправкою і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт котлет з нуту з морквою.