Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
- 4 картоплі
- ½ капусти
- 3 зубчики часнику
- 1,5 ст. л. вершкового масла
- 2 ст. л. рослинного масла
- 1 пучок зелені
- сіль і перець за смаком
- 1 морквина
- мелений червоний перець за смаком
- ½ ст. л. цукру
- 1 головка цибулі
- 2 помідора
- 4 ст. л. томатної пасти
Популярні новини зараз
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Показати ще
Приготування:
- Цього разу ми покажемо вам як правильно і смачно приготувати рецепт тушкованої картоплі з капустою. Тушковану капусту знають і люблять усі, гасити її дуже просто і швидко. Ми покажемо вам покроковий варіант з картоплею і без м'яса. Хоча за бажанням можна тушкувати і з ним. Для нашого рецепта підійде молода і звичайна капуста. Це не має значення. Доповнити таку страву можна сметаною, чорносливом, морквою, часником, помідорами або грибами. Використовуйте інгредієнти які подобаються. Тушкувати і смажити можна в сковороді або в казані. Такі рецепти з картоплею чудово доповнять будь-який стіл.
- Картоплю нарізаємо кубиками. Далі кидаємо на сковороду з невеликою кількістю розігрітого соняшникової олії, трохи солимо і перчимо. Обсмажуємо до рум'яності. Викладаємо на тарілку.
- У ту ж сковороду кладемо нарізану цибулю, коли він стане прозорим додаємо цукор, а через 2 хвилини морквину. Туди ж кладемо томатну пасту і нарізані помідори без шкіри. Обсмажуємо все разом.
- Нарізаємо капусту і додаємо на сковороду, перемішуємо. Коли капуста сяде в сковороді, додаємо картоплю, накриваємо кришкою і робимо великий вогонь. Постійно помішуємо.
- Коли капуста готова, солимо, перчимо. Гарненько перемішуємо і додаємо подрібнений часник і зелень. Готуємо ще 3-5 хвилин, потім знімаємо і додаємо вершкове масло, накриваємо і оставяем на 5-10 хвилин під кришкою. Подавати страву можна в томатному соусі. Пісний рецепт капусти готовий. Тушкована картопля має чудовий смак.