Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 2 години
Порції: 8
Інгредієнти:
2 головки цибулі
1 кг свинини
2 помідора
2 баклажана
1,5 кг картоплі
250 г майонезу
1 яйце
100 г твердого сиру
Приготування:
1. Нарізаємо м'ясо невеликими кубиками по 2 см, викладаємо на сковороду. Туди ж кладемо цибулю, солимо і перчимо. Обсмажуємо на сильному вогні до готовності цибулі.
2. Крупно нарізаємо помідори, другу головку цибулі нарізаємо кільцями, викладаємо все на сковороду, солимо і обсмажуємо до готовності.
3. Баклажани нарізаємо вздовж великими пластинками, обсмажуємо кожну окремо до готовності.
4. Варимо картоплю в підсоленій воді, а потім робимо пюре.
5. Далі у велику форму для випікання шарами викладаємо спочатку картопляне пюре, потім м'ясо, помідори, а зверху баклажани.
6. Для соусу змішуємо яйця, майонез і дрібно тертий твердий сир, розмазуємо соус зверху столовою ложкою.
7. Розігріваємо духовку до 200 градусів і випікаємо протягом 25-30 хвилин до золотистої скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт індійського чаю-латте зі спеціями.