Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 6

Інгредієнти:

240 г борошна

Популярні новини зараз
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги "Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Показати ще

2 яйця

100 г вершкового масла

200 г сиру

100 г цукрової пудри

20 г сметани

¼ ч. л. розпушувача

щіпка солі

Приготування:

1. 200 г сиру, 40 г цукрової пудри, 30 г борошна, 20 г сметани і 0,5 жовтка кладемо в миску і перемішуємо міксером.

2. Для тіста складаємо в миску м'яке масло, 1 яйце, сіль і цукрову пудру. Гарненько збиваємо міксером.

3. Змішуємо борошно і розпушувач і додаємо до тіста. Гарненько перемішуємо.

4. Тісто ліпимо в грудку. Ділимо його на 6 частин. Кожну частину скачуємо в недовгу ковбаску. Розкачуємо на присипаній борошном поверхні.

5. Кладемо по 45 г начинки на одну половинку а другий накриваємо її зверху.

6. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Кладемо сочники на папір для випічки змащуємо їх жовтком. Випікаємо в духовці протягом 25 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт італійських пончиків.