Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 головка цибулі

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні 18 вересня: фінанси тельців, самовираження левів та неуважність стрільців Не субсидія і не пільги: українцям нарахують допомогу на оплату комуналки Тарифний нокаут: яка з комунальних послуг подорожчає одразу на 70% Пенсіонерів масово штрафують: можуть забрати половину пенсії
Показати ще

1 морквина

2 ст. л. сметани

20 г цибулі-порею

2 мл оливоквого масла

сіль і спеції за смаком

500 г курячих сердець

Приготування:

1. Сердечка промиваємо і прибираємо зайвий жир.

2. Нарізаємо невеликими шматочками цибулю і кладемо в гарячу сковороду.

3. Після того як цибуля стане золотистою відправляємо до неї сердечка.

4. Тушкуємо протягом 12 хвилин додаємо нарізану моркву. Тушкуємо ще 3 хвилини, постійно помішуючи.

5. Далі додаємо спеції, сіль і трохи чорного перцю.

6. Слідом за приправами додаємо 2 ст. л. сметани або йогурту. Все ретельно змішуємо, тушкуємо ще пару хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирних сочників.