Час приготування: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти:

Популярні новини зараз
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Показати ще

200 г яловичини
½ ч. л. чебрецю
2 цибулини
сіль і мелений чорний перець
2 ст. л. оливкової олії для смаження
1 ст. л. оливкової олії
2 зубчики часнику, тонко нарізані
400 г помідорів чері
5 листя базиліка
Для подання:
200 г свіжих макаронів
свіжий тертий пармезан

Приготування:

1. Для фрикадельок кладемо всі інгредієнти, крім масла в миску. Приправляємо сіллю і перцем, потім руками перемішуємо все разом. Поділяємо суміш на 10 частин з рівномірним розміром і прокатуємо кожну частину в кульку.

2. Нагріваємо оливкову олію у великій сковороді на середньому вогні, потім додаємо фрикадельки і обсмажуємо протягом 5-6 хвилин, повертаючи один або два рази, або до золотисто-коричневого кольору з обох сторін.

3. Для соусу нагріваємо оливкову олію в каструлі на середньому вогні, додаємо часник і чилі і обсмажуємо протягом 1 хвилини. Тушкуємо протягом 5 хвилин, а потім приправляємо сіллю і перцем. Перемішуємо в листі базиліка.

4. Для подачі поміщаємо гарячу тальятелле в широку миску, кладемо фрикадельки зверху, наливаємо томатний соус, посипаємо пармезаном і прикрашаємо базиліком.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт кавових мафінів з корицею.