Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 30 хвилин
Порції: 3
Інгредієнти:
300 г тофу
200 г стручкової квасолі
1 червоний солодкий перець
2 зубчики часнику
3 ст. л. кунжутного масла
1 ст. л. свіжого імбиру
4 ст. л. соєвого соусу
1 ст. л. кунжуту
Приготування:
1. Нарізаємо кубиками тофу приблизно 2х2 см, поливаємо соєвим соусом. Залишаємо на кілька хвилин, щоб сир просочився соусом.
2. Болгарський перець нарізаємо соломкою, квасолю варимо 2-3 хвилин.
3. Імбир і часник дрібно нарізаємо, обсмажуємо на кунжутній олії до золотистого кольору, виймаємо і викидаємо.
4. На сковороду, де смажиться імбир і часник викладаємо тофу, обсмажуємо до золотавої скоринки. Викладаємо тофу в миску. У ту ж сковороду кладемо перець і квасолю, обсмажуємо 2 хвилини. При необхідності додаємо ще трохи олії, поливаємо його соєвим соусом.
5. Змішуємо квасолю з перцем і тофу, посипаємо кунжутом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картопляних зразів з грибами.