Час підготовки: добу
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6-8
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
200 г білого шоколаду
300 г жирного вершкового сиру
300 мл вершків
1 ч. л. лимонного соку
1 ч. л. екстракту ванілі
175 г печива
50 г несолоного масла
Приготування:
1. Щоб зробити начинку, обережно білий шоколад розтоплюємо в жаростійкої чаші на каструлі, заповненої 4 см кип'яченої води на слабкому вогні.
2. Щоб зробити базу, кришимо печиво в кухонний комбайн і змішуємо до крихт. Додаємо масло і знову обробляємо, поки суміш не почне стискатися і не прилипне до леза.
3. Викладаємо суміш печива у форму для пирога 20 см. Задня частина ложки - найпростіший інструмент для роботи тут. Залишаємо в холодильнику.
4. Збиваємо вершковий сир дерев'яною ложкою у великій мисці, поки вона не стане м'якою. Акуратно складаємо злегка охолоджений, розтоплений білий шоколад.
5. М'яко збиваємо вершки, щоб вони стали густі, а потім додаємо в суміш білого шоколаду двома партіями. Додаємо лимонний сік і ванільний екстракт і виливаємо суміш у форму. Розгладжуємо верхню частину, накриваємо форму з допомогою плівки і охолоджуємо на ніч перед подачею на стіл.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рисової локшини зі свининою і каррі.