Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 кг чорносливу

Популярні новини зараз
В Україні планують ввести ще одну пенсію Гороскоп на сьогодні 20 серпня: фінанси тельців, міцність терезів та передчуття риб Школи змінюють правила: що чекає на учнів та батьків з 1 вересня 2025 року Нові правила вручення повістки: присутність чоловіка не обов’язкова
Показати ще

200 г волоських горіхів

1 банка сметани

цукор за смаком

Приготування:

1. Акуратно надрізаємо чорнослив, і ховаємо всередину половинку волоського горіха.

2. У мисці збиваємо сметану і цукор. Далі на дно тарілки викладаємо в один шар третину фаршированого чорносливу і заливаємо третиною сметанного єрема.

3. Шарами викладаємо весь чорнослив, кожен шар покриваючи кремом.

4. Далі ставимо тарілку в холодильник на деякий час і даємо чорносливу просочитися кремом на кілька годин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт здобного кокосового печива.