Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 кг чорносливу

Популярні новини зараз
На межі виживання кожен третій пенсіонер: які результати дала індексація Менше пільг і більше вимог: соціальну допомогу платитимуть за новими критеріями В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно Пенсіонерам виплатять надбавки: скільки отримають у квітні
Показати ще

200 г волоських горіхів

1 банка сметани

цукор за смаком

Приготування:

1. Акуратно надрізаємо чорнослив, і ховаємо всередину половинку волоського горіха.

2. У мисці збиваємо сметану і цукор. Далі на дно тарілки викладаємо в один шар третину фаршированого чорносливу і заливаємо третиною сметанного єрема.

3. Шарами викладаємо весь чорнослив, кожен шар покриваючи кремом.

4. Далі ставимо тарілку в холодильник на деякий час і даємо чорносливу просочитися кремом на кілька годин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт здобного кокосового печива.