Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

300 г філе

Популярні новини зараз
Чи підуть на фронт усі, хто "оновився": у Міноборони відповіли Скільки українцям доведеться платити за світло взимку: озвучено ціну 1 кВт Українцям допоможуть з оплатою комуналки – гроші платитимуть щомісяця, але є умова Жителів багатоквартирних будинків приголомшили тарифним "сюрпризом": послуга подорожчала одразу на 100%
Показати ще

50 г білого хліба

100 мл молока

40 г вершкового масла

1 яйце

4 ст. л. панірувальних сухарів

40 мл рослинного масла

¼ ч. л. меленого чорного перцю

½ ч. л. солі

Приготування:

1. Нарізаємо філе невеликими шматками. Замочуємо хліб у молоці.

2. Подрібнюємо курку в блендері або м'ясорубці разом з хлібом. Додаємо сіль і перець, перемішуємо до однорідності.

3. Фарш ділимо на котлетки, в центр кладемо шматочок вершкового масла. Щільно закриваємо його всередині.

4. Кожну котлету занурюємо в сухарі, потім в яйце, і знову в сухарі. Смажимо на помірно розігрітій сковороді з кожного боку до золотистого кольору.

5. Подаємо зі свіжими овочами.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт стручкової квасолі з яйцем і помідорами.