Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

300 г філе

Популярні новини зараз
Пішов за хлібом – потрапив до армії: що треба перевіряти, перш ніж виходити з дому Плюс 570 грн до основної виплати: пенсіонери отримають надбавку у листопаді Якщо у вас пластикові вікна, то ви зобов'язані це зробити: поспішіть, часу залишилося мало Від податкової не втечеш: безкоштовне поповнення карток заборонять
Показати ще

50 г білого хліба

100 мл молока

40 г вершкового масла

1 яйце

4 ст. л. панірувальних сухарів

40 мл рослинного масла

¼ ч. л. меленого чорного перцю

½ ч. л. солі

Приготування:

1. Нарізаємо філе невеликими шматками. Замочуємо хліб у молоці.

2. Подрібнюємо курку в блендері або м'ясорубці разом з хлібом. Додаємо сіль і перець, перемішуємо до однорідності.

3. Фарш ділимо на котлетки, в центр кладемо шматочок вершкового масла. Щільно закриваємо його всередині.

4. Кожну котлету занурюємо в сухарі, потім в яйце, і знову в сухарі. Смажимо на помірно розігрітій сковороді з кожного боку до золотистого кольору.

5. Подаємо зі свіжими овочами.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт стручкової квасолі з яйцем і помідорами.