Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

700 г картфеля

Популярні новини зараз
Банківські перекази за новими правилами: які зміни з жовтня Міноборони спростило ВЛК: як тепер довести хворобу мобілізованим Уроки стають коротшими, перерви – довшими: що зміниться у школах з 2025 року Порошенко використав похорон Парубія для цинічної політичної самореклами – експерт
Показати ще

400 мл вершків

150 г сиру

сіль за смаком

Приготування:

1. Картоплю очищаємо і нарізаємо кружечками. Доводимо до кипіння вершки, солимо й додаємо картоплю. Кип'ятимо на маленькому вогні протягом 5 хвилин і знімаємо з вогню.

2. Сир натираємо на крупній тертці. У форму для випікання шарами викладаємо картоплю, сир. Верхній шар - картопля.

3. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Коли всі шари будуть готові, заливаємо все вершками. Форму накриваємо фольгою. Випікаємо протягом 20 хвилин.

4. Після цього знімаємо фольгу, посипаємо зверху сиром і випікаємо ще 10-15 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячих котлет з вершковим маслом.