Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1-2 години
Порції: 4

Інгредієнти:

6 шт. буряка

3 середніх червоних цибулини

4 часникових гвоздики

Популярні новини зараз
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання Пенсіонери також отримають свою "тисячу" на карту: кому адресовано надбавку
Показати ще

4 ст. л. оливкової олії

50 мл рослинного бульйону

2 ст. л. бальзамічного оцту

1 гілочка чебрецю

сіль і мелений чорний перець

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

2. Поміщаємо буряк, червоний лук, часник, гілочки чебрецю і оливкову олію в сковороду для обсмажування середнього розміру, переконавшись, що овочі добре покриті оливковою олією.

3. Смажимо протягом півтори години, поки буряк не стане м'яким. Очищаємо і нарізаємо приготовані овочі і відкладаємо в сторону.

4. Щоб зробити глазур, ставимо сковороду на середній вогонь і розігріваємо, додавши бульйон, бальзамічний оцет і нарізаний чебрець.

5. Доводимо це до кипіння, стежачи за тим, щоб суміш перемішувалася до тих пір, поки рідина не зменшилася до сиропоподібної консистенції.

6. Викладаємо буряк, червоний лук і часник акуратно на підігрітому блюді і поливаємо глазур'ю. Негайно подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт стручкової квасолі з яйцем і помідорами.