Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 50 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

500 г фаршу

Популярні новини зараз
Пенсії по-новому: уряд змінить формулу розрахунку виплат Не пускайте без потреби: коли контролери не мають права заходити у квартиру Без “Петровичів” і “Іванівн”: українські школи переходять на нові правила спілкування "Бабине літо" повертається? Коли в Україні знову потеплішає, прогноз погоди на жовтень
Показати ще

1 вірменський лаваш

250 г помідорів

200 г цибулі

500 мл молока

1 ст. л. борошна

сіль за смаком

150 г тертого сиру

Приготування:

1. Злегка обсмажуємо на сковороді м'ясний фарш, солимо і кладемо в тарілку.

2. На тій же сковорідці обсмажуємо цибулю і помідори, додаємо трохи кропу.

3. Для молочного соусу розмішуємо 1 ст. л. борошна в молоці, додаємо сіль і доводимо до кипния, знімаємо з вогню.

4. У форму для випічки шарами викладаємо лист лавашу, фарш, лаваш, овощнаю суміш, лаваш і тд.

5. Зверху поливаємо все соусом, посипаємо тертим сиром і випікаємо в духовці близько 30-40 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячих рулетів в листковому тісті.