Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 склянка борошна

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

2 ст. л. цукру

½ ч. л. ванільного цукру

½ склянки молока

1 ч. л. рому

1 яйце

2 ст. л. вершкового масла

4 банана

1,5 склянки рослинного масла

Приготування:

1. Вершкове масло розтоплюємо на водяній бані. Банани нарізаємо кружечками, але не тонко.

2. В центр великої миски насипаємо борошно, цукор і ванільну пудру. В центрі робимо поглиблення, вливаємо молоко, яйце, розтоплене масло і ром. Все це збиваємо, поки не вийде однорідна маса.

3. Ставимо велику сковороду на вогонь, наливаємо масла, добре розігріваємо. Зменшуємо вогонь. Потім скибочки бананів в тісто, і за допомогою столової ложки викладаємо на сковороду. Смажимо приблизно 10-15 хвилин до моменту, поки вони не зарум'яняться і стануть хрусткими.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячих рулетів в листковому тісті.