Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 6

Інгредієнти:

1 кг кабачків

Популярні новини зараз
Київстар змінює тарифи з 29 жовтня: що чекає на абонентів Якщо у вас пластикові вікна, то ви зобов'язані це зробити: поспішіть, часу залишилося мало Мінімум – 500 грн, а то й кілька тисяч: пенсіонерам дали шанс отримати додаткові гроші Загинув відомий співак, зірка гурту "One Direction" Ліам Пейн: копи кажуть - випав з вікна
Показати ще

2 цибулини

4 яйця

50 мл оливокового масла

300 г сиру фета

2 зубчики часнику

1 пучок зелені

Приготування:

1. Цибулю, часник дрібно нарізаємо і обсмажуємо на олії до золотистого кольору, додаємо бекон.

2. Кабачки натираємо на крупній тертці і злегка обсмажуємо на сковороді. Залишаємо на 10 хвилин, щоб стекла зайва рідина.

3. З'єднуємо смажену цибулю, кабачки, додаємо подрібнений сир, зелень, вливаємо збиті яйця.

4. Посуд для запікання змащуємо маслом, заповнюємо сумішшю, посипаємо тертим сиром і випікаємо в духовці 30 хвилин при 190 градусах.

5. Запіканку злегка остуджуємо, нарізаємо на порції і подаємо до столу, поливши маслом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирної лазаньї з лаваша.