Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 6

Інгредієнти:

1 кг кабачків

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні, 20 квітня: неділя викликів і рішучості – кому посміхнеться удача, а кого чекають неприємні сюрпризи Пенсіонери можуть оформити надбавку понад 1000 грн: не всі про це знають Українцям перерахували субсидії: як дізнатись новий розмір виплат Старі квартири обкладають податком: українці скоро отримають листи
Показати ще

2 цибулини

4 яйця

50 мл оливокового масла

300 г сиру фета

2 зубчики часнику

1 пучок зелені

Приготування:

1. Цибулю, часник дрібно нарізаємо і обсмажуємо на олії до золотистого кольору, додаємо бекон.

2. Кабачки натираємо на крупній тертці і злегка обсмажуємо на сковороді. Залишаємо на 10 хвилин, щоб стекла зайва рідина.

3. З'єднуємо смажену цибулю, кабачки, додаємо подрібнений сир, зелень, вливаємо збиті яйця.

4. Посуд для запікання змащуємо маслом, заповнюємо сумішшю, посипаємо тертим сиром і випікаємо в духовці 30 хвилин при 190 градусах.

5. Запіканку злегка остуджуємо, нарізаємо на порції і подаємо до столу, поливши маслом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирної лазаньї з лаваша.