Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порції: 4

Інгредієнти:

2 картоплі

Популярні новини зараз
Літні українці загнані в глухий кут: у Мінсоцполітики анонсували перерахунок "старих" пенсій До армії візьмуть не всіх: кого не торкнеться мобілізація і ТЦК Перші снігопади: українців попередили про погоду Мінімум – 500 грн, а то й кілька тисяч: пенсіонерам дали шанс отримати додаткові гроші
Показати ще

1 морква

1 цибулина

½ ч. л. куркуми

1,5 склянки подрібненого гороху

300 г курки

сіль і перець за смаком

лавровий лист за смаком

Приготування:

1. Горох промиваємо і замочуємо в холодній воді на 1 годину.

2. Вимиваємо філе, кладемо в каструлю разом з горохом, заливаємо водою і ставимо варитися. Коли вода закипить, знімаємо піну. Варимо приблизно 50-60 хвилин.

3. Цибулю і моркву очищаємо, цибулю ріжемо, моркву натираємо на тертці. Обсмажуємо на рослинному маслі, додаємо сіль, перець і куркуму.

4. Очишаем і нарізаємо картоплю.

5. Коли горох звариться, солимо суп, додаємо картоплю. Доводимо до кипіння і варимо до готовності. Додаємо лавровий лист. Перекладаємо в суп обсмажені цибулю і моркву, ще трохи варимо і вимикаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячих рулетів в листковому тісті.