Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

½ штуки цибулі

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

900 г свинини

1 морквина

300 г свіжих печериць

200 мл білого сухого вина

2 ст. л. волоських горіхів

3 ст. л. оливкової олії

сіль і перець за смаком

200 мл води

2 головки цибулі

Приготування:

1. Нарізаємо цибулю і тушкуємо з водою приблизно 10 хвилин.

2. На оливоковом маслі обсмажуємо гриби і ріпчасту цибулю.

3. Далі половину грибів і всю цибулю-порей змішуємо з сіллю в блендері. Обсмажуємо цю масу з волоськими горіхами.

4. М'ясо нарізаємо на шматки по 2-3 см.

5. Овочеву суміш викладаємо на кожен шматок. Посипаємо перцем за смаком.

6. Щільно пов'язуємо м'ясо мотузкою.

7. В піддон з м'ясом наливаємо біле вино і викладаємо на порізану кружальцями моркву і решту печериць.

8. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Випікаємо протягом 45-60 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт листкових пиріжків з куркою і сиром.